Plaje turistice din nord si nord-estul Insulei Kos (poze)


Plajele din Insula Kos sunt unele dintre cele mai spectaculoase plaje dintre insulele Dodecanese. Marea majoritate dintre plajele din nord si nord-est de Insula Kos sunt amenajate special pentru turisti.Pe plajele din nord si nord-estul Insulei Kos ai parte nu doar de peisaje mirifice, dar si de facilitate turistice precum baruri, sezlonguri si centre special pentru sporturi nautice.
Lambi – Insula Kos
Locatie: la 3 km nord de oraşul Kos
Descriere: Lambi este o plaja foarte popular, care se afla la o distant mica de oraşul Kos. Plaja este amenajata special pentru tiristi, fiind amenajata cu şezlonguri, umbrele şi multe facilităţi turistice.

Lambi Mylos – Insula Kos
Locatie: la 3 km nord de oraşul Kos
Descriere: o parte din  plaja Lambi este la nord de oraşul Kos, chiar in fata uneo mori de vant. Aceasta pate este prezentata ca atractie turistica, ea avand baruri de pe plaja si multe centre destinate sporturilor nautice.

Limnionas – Insula Kos
Locatie: la 43 km nord-vest de Kos Town
Descriere: Deşi este organizata cu sezlonguri si umbrele, plaja Limnionas este un loc linistit destinat relaxarii. Mai sus de plaja exista o tavernă ofertanta cu un peisaj de-a dreptul mirific

Town Beach– Insula Kos
Locatie: la o mica distanta de mers pe jos de la oraşul Kos
Descriere: Aceasta este o alternativă potrivită, dacă doriţi să staţi aproape de portul si orasul Kos. Veti gasi multe hoteluri şi restaurante în jurul acestei plaje cu nisip fin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu